Un profesor de sport din Vrancea a bătut atât o elevă de clasa a II-a, cât şi pe mama copilei venită la şcoală să-l reclame. Bărbatul refuză să-şi recunoască vina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ora sport

Pentru faptele sale, profesorul a fost cercetat şi trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Un profesor de sport de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din oraşul Odobeşti a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă.

Cadrul didactic este învinuit că anul trecut, în luna noiembrie, a lovit o elevă de la clasa a II-a în timpul orei de curs. Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, profesorul i-a reproşat fetei că nu este atentă la oră, motiv pentru care a jignit-o şi a tras-o de păr de faţă cu colegii ei.

Copila i-a povestit mamei ei umilinţele prin care trecut, profesorul de sport fiind reclamat la conducerea şcolii pentru comportament. Întâmplarea a făcut ca atât mama, cât şi profesorul să se întâlnească pe holul şcolii.

Conform rechizitoriului, profesorul i-a băgat mâna în gât femeii şi i-a dat o palmă peste faţă, apoi a pus mâna pe mopul folosit de femeile de serviciu la curăţenie şi a lovit-o cu băţul peste umăr.

La incident a fost martoră şi o îngrijitoare, dar şi alte persoane care au confirmat incidentul. Profesorul de sport, care are 61 de ani, nu şi-a recunoscut faptele. Dosarul va fi soluţionat la Judecătoria Focşani. 

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri