Inspector şcolar adjunct, ameninţat cu bătaia de soţul unei profesoare. „Pe stradă am eu grijă de tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Şelaru a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi aşteaptă acum ca acest caz să se soluţioneze în instanţă.

Aurel Şelaru, inspector adjunct general la Inspectoratul Şcolar Vrancea, va compărea în faţa judecătorilor ca parte vătămată, într-un dosar de ameninţare.

Dosarul a fost trimis în instanţă de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi se va soluţiona la Judecătoria Focşani. Inculpat în acest dosar este un bărbat în vârstă de 47 de ani, de profesie lăcătuş mecanic, soţul unei profesoare din oraş.

Potrivit procurorilor, ameninţarea ar fi avut loc în luna august 2018, când profesoara şi soţul ei au mers la sediul ISJ Vrancea, unde au fost primiţi în audienţă de către adjunctul Aurel Şelaru. subiectul discuţiei a fost cererea de încadrare pe un post de suplinitor pentru profesoară, cerere care a fost respinsă de către Inspectoratul Şcolar, din motive necunoscute. În timpul discuţiilor dintre adjunctul ISJ şi profesoară, ar fi intervenit violent soţul acesteia, care ar fi trecut la ameninţări directe la adresa oficialului din învăţământ.

„O să vedem. Aici eşti inspector general, dar pe stradă am eu grijă de tine. Ai să vezi tu ce păţeşti!”, i-ar fi spus bărbatul şefului ISJ", după cum se arată în rechizitoriu.

Ameninţările ar fi continuat pe hol, la ieşirea din instituţie, unde bărbatul i-ar fi spus lui Şelaru că îl aşteaptă afară să-i rupă picioarele.

În faţa acestei situaţii, inspectorul adjunct a formulat o plângere la Parchet, pe motiv că "afirmaţiile inculpatului i-au creat o stare de temere".

La audieri, soţul profesoarei nu şi-a recunoscut faptele. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focşani şi urmează să treacă prin faza de Cameră Preliminară.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite