Cunoscut bucătar din Focșani, în stare critică. Intrase în apă să se bălăcească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nefericitul accident s-a lăsat cu o problemă gravă de sănătate pentru un cunoscut bucătar din Focșani, acesta fiind internat în Albania, la Terapie Intensivă, cu traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Cătălin Mocanu, bucătarul din Focșani, se aflăm în stare gravă. FOTO: Facebook Cătălin Mocanu
Cătălin Mocanu, bucătarul din Focșani, se aflăm în stare gravă. FOTO: Facebook Cătălin Mocanu

Maestrul bucătar Cătălin Mocanu, chef la un restaurant din Focșani, foarte apreciat chiar la nivel național, a suferit un grav accident și se află în stare critică.

Cunoscutul bucătar se află zilele acestea în vacanță în Albania, împreună cu iubita lui, și a sărit în apă să se răcorească.

Apa însă era foarte mică în zona respectivă, astfel că tânărul a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, fiind nevoie de transportul de urgență la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Iubita lui spune că este o tragedie ce s-a întâmplat, dar speră că într-un final Cătălin va reuși să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare!

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook.

De altfel, tot ea a deschis mai multe conturi bancare pentru donații în sprijinul lui Cătălin Mocanu și firma la care tânărul lucrează a anunțat că se implică în tot ceea ce înseamnă recuperarea și însănătoșirea maestrului bucătar.

Cătălin Mocanu, alături de cunoscuta Patrizia Paglieri FOTO: Facebook Cătălin Mocanu
Cătălin Mocanu, alături de cunoscuta Patrizia Paglieri FOTO: Facebook Cătălin Mocanu
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite