Accident în zona Letea. Două elicoptere SMURD au intervenit

0
0
Două elicoptere SMURD au ajuns la faţa locului
Două elicoptere SMURD au ajuns la faţa locului

Serviciul de Ambulanţă a solicitat intervenţia elicopterelor SMURD din Galaţi şi Constanţa pentru a ajunge la Letea, în Delta Dunării.

O căruţă care transporta cinci persoane, printre care şi un copil, s-a răsturnat marţi, 16 august, pe digul de protecţie din zona Letea, judeţul Tulcea. 

Conform IPJ Tulcea, două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Persoanele în cauză au fost transportate cu un elicopter SMURD către o unitate de primiri urgenţe, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ.

La faţa locului au ajuns şi două ambarcaţiuni ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, una venită din Tulcea, iar alta din Sulina. Toate cele cinci persoane au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii evenimentului

Vă recomandăm şi: 

Povestea medaliatului olimpic care se antrenează fără pistă şi cu obstacole improvizate. „Am început să alerg din joacă”

turioni pescuiţi ilegal din Dunăre, confiscaţi de la braconieri. Ce a făcut Poliţia de Frontieră cu peştii

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite