Un bărbat care a vrut să se arunce în faţa unui tren, salvat în ultimul moment de doi poliţişti de la Transporturi Feroviare

0
0
Alin şi Alexandru au salvat un om care voia să se arunce în faţa trenului FOTO: IPJ Vrancea
Alin şi Alexandru au salvat un om care voia să se arunce în faţa trenului FOTO: IPJ Vrancea

Intâmplarea a avut loc în Staţia CFR de la Gugeşti iar operaţiunea de salvare s-a desfăşurat contracronometru, bărbatul în depresie fiind îndepărtat de pe şine în ultimul moment.

Alin  şi Alexandru sunt doi poliţişti la Transporturi Feroviare Focşani care marţi au salvat viaţa unui bărbat care voia să se arunce în faţa trenului. 

Ei fost sesizaţi despre faptul că, în Staţia CFR Gugeşti, pe firul II de circulaţie, se află întinsă o persoană care manifesta un comportament agresiv faţă de cei care au încercat să îl îndepărteze de pe şinele de cale ferată.

Totul s-a petrecut contracronometru: Alin, poliţist de 16 ani la Transporturi Feroviare,  ştia că în câteva clipe urma ca acea şină să fie tranzitata de un tren InterRegio. 

"În cel mai scurt timp, colegii noştri, care încheiaseră o cercetare la faţa locului foarte aproape de zona indicată de apelant, au intervenit  rapid pentru imobilizarea şi îndepărtarea bărbatului din gabaritul căii. Nici nu au reuşit bine să se îndepărteze zona de pericol, când trenul a trecut zgomotos pe lângă ei. Bărbatului nu i-a putut fi stabilită iniţial identitatea, era dezorientat şi nu comunica. Astfel, după ce s-au asigurat că este în regulă, colegii l-au condus la Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J Vrancea şi au aflat că bărbatul are 31  de ani şi este din judeţul Vaslui", potrivit IPJ Vrancea.

Intervenţia s-a finalizat la o unitate medicală de specialitate, unde bărbatul a rămas în siguranţă.

Astăzi, probabil bărbatul a primit o nouă şansă la viaţă de la nişte oameni inimoşi care nu au trecut indiferenţi pe lângă el şi ne-au sesizat.
Noi sperăm că el va reuşi să depăşească problemele care l-au adus la acest gest disperat şi că se va bucura încă mulţi ani de viaţă.

Vă mai recomandăm:

O femeie a murit călcată de tren aproape de Gara Focşani

Tragedie pe calea ferată în Vrancea. Două persoane au murit şi alta este în stare gravă, după ce o maşină a fost spulberată de tren

Mai multe - Focşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite