Un bărbat a murit în prima zi a anului, după ce s-a înecat cu mâncare iar altul a murit la biserică, la slujba de Sf. Vasile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru bărbat
Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru bărbat

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din Vînători, servea masa când s-a înecat cu o bucată de cozonac. Medicii nu l-au mai putut salva.

Noul an 2014 a început cât se poate de prost pentru o familie comuna Vînători, după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a înecat cu mâncare şi a murit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă de la SMURD, dar şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă.

Bărbatul a fost resuscitat vreme de jumătate de oră, dar manevrele medicilor s-au dovedit fără rezultat.

Din cercetările poliţiştilor, a reieşit că bărbatul avea probleme cu gâtul, în anii din urmă suferind o intervenţie chirurgicală.

Alte două persoane au murit în prima zi a lui 2014 din cauze medicale.

Astfel, miercuri, în jurul orei 10.30, un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în satul Bonţeşti, comuna Cârligele, pentru acordarea primului ajutor calificat lui Vasile Z., în vârstă de 83 ani, căruia i s-a făcut rău în timp ce era la biserica din localitate.

La sosirea la faţa locului, pacientul a fost găsit în stopcardiorespirator, fără semn de activitate cardiacă. 

Paramedicii au început maneverele de resuscitare şi după 35 minute a fost preluat de un echipaj din cadrul SAJ Vrancea sosit, de asemenea, la locul evenimentului şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, dar bătrânul a fost declarat decedat.

Tot miercuri, în jurul orei 15.40, paramedicii focşăneni au fost anunţaţi că o femeie, în vârstă de 73 ani este inconştientă în locuinţa sa de pe strada Dornei din municipiul Focşani. Pacienta a găsită în stopcardiorespirator şi s-au început manevrele de resuscitare în cooperare cu un echipaj din cadrul SAJ Vrancea. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, aceasta a fost declarată decedată de medicul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Mai puteţi citi:

FOTO Tragedie în drum spre Revelion. O tânără a murit şi alte patru fete au fost grav rănite într-un accident aproape de Soveja

O femeie a pierdut sarcina după ce a fost lovită în abdomen de o bovină

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite