UDMR şi-a pus omul lui Oprişan în Biroul Electoral Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De altfel, funcţionarii din Consiliul Judeţean Vrancea sunt la aceste alegeri reprezentanţii diverselor formaţiuni şi asociaţii în Biroul Electoral.

Pe lângă cei trei magistraţi care asigură corectitudinea alegerilor, Biroul Electoral Judeţean Vrancea a fost completat cu reprezentanţii partidelor politice, alianţelor politice, alianţelor electorale şi organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale.

Cărţile au fost făcute şi de această dată de către Marian Oprişan, care şi-a trimis oamenii din Consiliul Judeţean Vrancea ca reprezentanţi ai diferitelor formaţiuni şi alianţe electorale.

Spre exemplu, secretarul de la Coteşti, Florin Cătălin Manta, va reprezenta UDMR în BEJ.

„Are trei luni detaşare la Consiliul Judeţean şi se ocupă de nişte proiecte de achiziţie. O zi vine la Primărie, una merge la CJ. Acum, dacă este în Biroul Electoral, ne vom descurca noi la primărie", ne-a declarat Ion Bolovan, primarul comunei Coteşti.

Un alt om din Consiliul Judeţean Vrancea care reprezintă în BEJ Asociaţia Italienilor din România este Mihaela Vasilescu, angajată la cabinetul lui Marian Oprişan.

Şi Adrian Huţuleac, un jurist cu viziuni useliste, reprezintă Asociaţia Partida Romilor „Pro Europa", de parcă romii nu ar fi avut suficienţi oameni capabili să facă această muncă.

Toţi aceştia vor coordona la rândul lor o echipă întreagă de reprezentanţi ai lor în secţiile de votare, aleşi pe sprânceană din rândul activului de partid, aşa cum s-a mai întâmplat şi la alte alegeri.

Din BEJ mai fac parte Mircea Rond, reprezentantul Federaţiei Comunităţii Evreieşti din Vrancea, Elena Crăciun, din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor, Felix Alexe, din partea ARD, Halici Nicuşor-USL, George Petric-PP-DD şi Mircea Ceobotaru- reprezentantul Partidului Ecologist.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite