Telekom Romania, contract de peste 500.000 de euro pentru  realizarea Registrului Agricol Electronic din zona de Nord-Vest a Vrancei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul proiectului, finanţat cu fonduri de la Uniunea Europeană, este punerea în funcţiune a unui sistem informatic integrat destinat gestiunii Registrului Agricol în format electronic, în cadrul a 15 unităţi administrative teritoriale partenere.

Realizarea sistemului informatic aferent proiectului „Implementarea de soluţii informatice integrate - Registrul Agricol - la nivelul judeţului Vrancea zona nord - vest"  va costa Consiliul Judeţean Vrancea suma de 2,4 milioane de lei.

Contractul, pentru care s-a estimat iniţial o valoare de 4,1 milioane de lei, a fost câştigat la licitaţie de firma Telekom Romania Comunications, care a avut o ofertă mai bună decât ceilalţi trei participanţi, astfel că se face o economie de 1,7 milioane de lei.

De progrele informatice pentru Registrul Agricol vor beneficia comunele Bârseşti, Negrileşti, Tulnici, Vrâncioaia, Câmpuri, Soveja, Vizantea-Livezi, Nistoresti, Păuleşti, Nereju, Spulber, Paltin, Năruja, Valea Sării, Vidra.

În cadrul contractului de achiziţie publică se va realiza "analiza cerinţelor, proiectarea, implementarea, testarea, configurarea echipamentelor hardware de comunicaţii furnizate, realizarea reţelei LAN; - livrarea echipamentelor harware, de comunicaţii şi aplicaţiilor software pentru realizarea infrastructurii de susţinere a sistemului informatic integrat, instruirea pentru folosirea sistemului informatic, mentenanţa sistemului".

De asemenea, 53% din lucrare a fost subcontractată firmei S.C. Insoft Development & Consulting S.R.L., care va realiza „analiza cerinţelor, proiectare sistem informatic, testare sistem informatic, implementare sistem informatic, licenţe componente, configurarea şi implementarea bazelor de date, migrarea şi integrarea diverselor structuri de date existente, realizarea unui website/portal, achiziţionarea numelui de domeniu pentru acest website, semnătură electronică, implementarea soluţiei de semnătură electronică, cursuri”.

Mai puteţi citi:

Consiliul Judeţean Vrancea pune la bătaie 6,5 milioane de lei pentru registrul agricol în format electronic pentru zona de Sud a judeţului

Proiectul „Implementarea de soluţii e-guvernare în zona de sud a judeţului Vrancea“, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se va derula în 15 loculităţi rurale.

Consiliul Judeţean Vrancea a atribuit două contracte pentru realizarea auditului în proiectul implementării Registrului Agricol Electronic

Contractele au fost câştigate de firma Finexpert Grup, din Focşani. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite