Consiliul Judeţean Vrancea a atribuit două contracte pentru realizarea auditului în proiectul implementării Registrului Agricol Electronic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Registrul Agricole electronic se va realiza în localităţile rurale
Registrul Agricole electronic se va realiza în localităţile rurale

Contractele au fost câştigate de firma Finexpert Grup, din Focşani. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Auditul financiar pentru proiectele finanţare prin Programul Operaţional Sectorial, respectiv implementarea de soluţii informatice integrate-Registrul Agricol- va fi realizat de firma Finexpert Grup din Focşani, căreia Consiliul Judeţean Vrancea i-a atribuit două contracte în sumă de 38.500 de lei pentru fiecare.

Proiectul „Implementarea de soluţii informaticeintegrate-Registrul Agricol“, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se va derula în zona de Nord-Vest a Vrancei, în cea de Centru şi în Zona de Sud, valoarea cumulată a celor trei proiecte fiind de 18,7 milioane de lei.

Obiectivul proiectului este punerea în funcţiune a unui sistem informatic integrat destinat gestiunii Registrului Agricol în format electronic. 

Practic, se va crea un server care va conţine toate informaţiile şi care va putea fi accesat de la fiecare unitate administrativ teritorială în parte.

Mai puteţi citi:

Consiliul Judeţean Vrancea pune la bătaie 6,5 milioane de lei pentru registrul agricol în format electronic pentru zona de Sud a judeţului

Proiectul „Implementarea de soluţii e-guvernare în zona de sud a judeţului Vrancea“, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, se va derula în 15 loculităţi rurale.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite