Spitalul de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani şi-a făcut rost de medici noi pe secţiile cu deficit. La Psihiatrie nu vrea nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plus, de la 1 februarie s-a deschis şi cabinetul de oftalmologie, prin aducerea a doi medici specialişti care au terminat rezidenţiatul.

Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani a început anul 2015 cu forţe noi, prin aducerea a nu mai puţin de nouă medici specialişti, care au finalizat rezidenţiatul.

Practic, spitalul îşi rezolvă pentru moment deficitul de medici pentru secţiile cu probleme, cum sunt în neonatologia, medicina legală, diabet, reumatologie, BFT, ORL, oftalmologie şi TBC.

Singura secţie are rămâne cu probleme este cea de psihiatrie, pentru care se încearcă aducerea de medici. Deosebit de important este faptul că de luni, 2 februarie, s-a redeschis Secţia de Oftalmologie, care nu a funcţionat câţiva ani din cauza lipsei medicilor.

Acum secţia are doi medici noi, Liora Radu şi Cătălin Cornăcel, care au finalizat rezidenţiatul şi au început deja munca.

Problema principală a acestei secţii este lipsa aparaturii medicale, medicii fiind nevoiţi să lucreze cu instrumentele vechi, depăşite din orice punct de vedere.

Mai puteţi citi:

Cum sunt ademeniţi medicii la un spital de psihiatrie din Vrancea. Casă şi pământ, bonus la salariul de 1.000 de euro

Managerul Spitalului de Psihiatrie din localitatea Dumbrăveni a lansat o ofertă inedită pentru medici, după ce doctorii fie au plecat, fie s-au pensionat, fie au refuzat să vină să lucreze la ţară: primă de instalare, locuinţă de serviciu, tichete de masă, bonusuri substanţiale, dar şi parcele de teren pentru ca specialiştii să-şi poată construi case sau să facă agricultură

Medicul Constantin Adochiţei a rămas fără funcţia de director al Spitalului Militar din Focşani

Ministrul Apărării Naţionale l-a împuternicit la comanda unităţii medicale, până la organizarea unui nou concurs, pe doctorul chirurg Horaţiu Colea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite