Soclurile pentru sculpturile din sensurile giratorii sunt aproape gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei sensuri giratorii din Focşani, respectiv cel de pe Bulevardul Gării, de la „Ceasul Rău" şi de la Teatru vor fi decorate cu sculpturi aparţinând unor cunoscuţi artişti români.

Ideea amplasării de sculpturi în sensurile giratorii aparţine directorului Centrului Cultural Vrancea, Liviu Nedelcu, instituţia pe care o conduce având în buget 61000 de lei pentru plata onorariilor artiştilor, cazare, masă şi transport Focşani-Bucureşti.

Primăria Focşani contribuie la proiect cu 5600 de euro, bani pentru construirea soclurilor şi cumpărarea pietrei pentru sculptură.

Soclurile sunt aproape finalizate, urmând ca într-un timp scurt să fie realizate şi sculpturile care vor da un alt aspect centrului oraşului.

„Eu cred că este o idee foarte bună. Decât să punem tot soiul de porcării în campaniile electorale, este mai elegant şi mai frumos să fie în sensurile giratorii opere de artă", a declarat consilierul local Dănuţ Popoiu în cadrul unei şedinţe în care s-a pus problema realizării acestui proiect la Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite