Singurul consilier judeţean care provine din diaspora, numit secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Burduşa
Ovidiu Burduşa

Ovidiu Burduşa a fost numit în această funcţie de premierul  Ludovic Orban. Vrânceanul lucrează în industria turismului, în Italia.

Consilierul judeţean PNL Ovidiu Burduşa a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Pănceanul este singurul ales judeţean din ţară provenit din diaspora, el administrând o afacere în domeniul turistic, la Roma, în Italia.

În cei mai bine de trei ani din mandatul său de consilier judeţean a venit aproape la toate şedinţele Consiliului Judeţean şi a avut o activitate bogată, cu multe iniţiative. Pentru a ocupa funcţia cu rang de ministru, Ovidiu Burduşa va trebui să-şi dea demisia din Consiliul Judeţean.

”Mă voi folosi de toată experienţa acumulată în această perioadă pentru a aduce un plus acestui departament înfiinţat pentru a-i ajuta pe românii de peste graniţe, de care mă simt legat sentimental ca fiind parte a acestei mari şi admirabile comunităţi româneşte - DIASPORA. Vă invit să-mi fiţi alături în proiectul meu şi al colegilor mei de a pune mult mai bine în valoare Diaspora românească - o misiune în care nu putem reuşi decât dacă rămânem uniţi întru cauza binelui comun. Aşa să ne-ajute Dumnezeu!”, a scris Ovidiu Burduşa pe Facebook, după ce a apărut în Monitorul Oficial decizia de numire în fruntea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Despre povestea de succes a vrânceanului, citiţi AICI

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri