Şeful Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Vrancea, „călcat“ de procurorii DNA într-un dosar de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA Galaţi au efectuat marţi mai multe percheziţii, în 17 locaţii din Vrancea, ancheta vizând şi alte persoane.

Gabriel Bărculescu, şeful Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Vrancea şi secretar general al organizaţiei PNL Focşani este cercetat de procurorii DNA într-un dosar de corupţie cu fonduri europene.

Acţiunea în forţă a procurorilor DNA a demarat, se pare, de la o reclamaţie privind un proiect cu fonduri europene, iar şeful AFIR şi alte persoane au fost deja audiaţi, după ce în cursul dimineţii procurorii au efectuat mai multe percheziţii.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada 2016-2018. În cursul zilei de 17 aprilie 2018, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 17 locaţii situate pe raza judeţului Vrancea, din care 2 erau sedii ale unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea", se arată într-un răspuns trimis de DNA pentru Vrancea24.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite