Şeful Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, excludere cu repetiţie din PNL Vrancea. Mihai Copaci: "Voi reveni în acest partid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Copaci
Mihai Copaci

Potrivit liberalilor, decizia a fost luată astăzi, cu vot secret, în Delegaţia Permanentă Teritorială a filialei Vrancea a PNL.

Juristul Mihai Copaci, şeful Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, nu mai este de astăzi membru al Partidului Naţional Liberal Vrancea. Chiar dacă liderul PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, anunţase recent că Mihai Copaci nu mai este membru al PNL, acesta a convocat delegaţia permanentă a filialei judeţene să-l mai excludă odată pe cel pe care-l face responsabil de "coabitarea cu PDL", dar şi de problema apărută cu cei 6000 de ţărani scoşi datori la fondul de sănătate.

Mai mult decât atât, Mihai Copaci a pierdut şi susţinerea pentru obţinerea unui nou mandat la şefia Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, liberalii pregătindu-l pentru acest post pe Cătălin Buscă.

Mihai Copaci îi transmite lui Săpunaru că va reveni în PNL. "Lui Săpunaru îi este teamă că era posibil să-i iau locul la alegerile din toamnă din PNL Vrancea. Vrea să pună presiune pe mine cu concursul de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea. Rămân liberal, cu posibilitatea să mă înscriu în partid după şase luni, aşa cum spune statutul. Mă gândesc să fac o solicitare la comisia de onoare şi arbbitraj cu privire la modul cum s-a făcut excluderea mea", ne-a declrat Mihai Copaci, după aflarea deciziei Delegaţiei Permanente a PNL. . 

Tot în cadrul şedinţei delegaţiei permanente a PNL s-a decis data conferinţei judeţene a PNL Vrancea, respectiv 26 octombrie 2013, dar şi cooptarea ca membru al Biroului Politic Teritorial, peste structura aleasă, a lui Ştefan Ion, membru în organizaţia PNL Focşani.

Mai puteţi citi:

Şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vrancea, disputată de doi liberali

Mihai Copaci a revenit la conducerea CJAS Vrancea

 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite