Rugby, U 19: Bucureştenii s-au temut degeaba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LPS Focşani - Steaua Bucureşti 0-50 (0-14)

Formaţia LPS Focşani: Ailincăi, Decu, Ilie, Drenea, Radu, Savin, Darie, Constantin, Cabalortă, Stănescu, Marcu, Matei, Hertea, Diaconu, Ghidibacă. Au mai jucat Caloian, Pavel, Cotică, Rusu, Dârdală, Barbu, Udrea.

Steliştii au perceput partida de la Focşani ca dificilă, s-au temut de ea, şi au cerut observator care să constate ca să se asigure că totul va fi în ton cu regulamentul.

Până la sfârşit avea să se vadă că s-au temut degeaba!

Meciul a început cu o perioadă de joc bun al gazdelor care s-au aşezat în jumătatea oaspeţilor pe care i-au ţinut sub presiune 15 minute.

Focşănenii şi-au creat două bune situaţii de eseu pe care le-au risipit, însă cu uşurinţă. Iar la prima ieşire a bucureştenilor dincolo de jumătatea terenului, a venit şi primul eseu al jocului, transformat şi scorul s-a făcut 0-7!

Gazdele au revenit în zona de but a oaspeţilor, dar fără folos, iar în ultimele secunde ale primei reprize steliştii şi-au surprins din nou adversarii cărora le-au mai marcat un eseu, transformat şi în pauză s-a intrat cu 0-14, împotriva cursului jocului.

Imediat după începutul reprizei a doua, Steaua a mai speculat o lipsă de decizie a apărării LPS şi a marcat încă un eseu urmat de transformare şi s-a făcut 0-21!

Focşănenii au mai stat în picioare câteva minute, după care li s-au înmuiat genunchii şi au încasat eseu după eseu, până când scorul a ajuns la 0-50! În ciuda acestui rezultat descalificant, LPS Focşani are, încă, şanse să intre între primele 4 echipe ale campionatului la finalul returului. Condiţia minimă este să depăşească pe Olimpia Bucureşti, în faţa căreia a pierdut la Focşani cu 3-10! (Petrică Butuc)

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite