Primarul Misăilă, despre întârzierea reabilitării străzii Unirea Principatelor: "Proiectarea a fost făcută din birou"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Unirea Principatelor
Strada Unirea Principatelor

Edilul şef al municipiului Focşani spune că din această cauză s-a ajuns la întârzierea lucrării executate de firma iubitei deputatului PSD Victor Roman.

Întârzierea dării în exploatare a străzii Unirea Principatelor din Focşani este pusă de primarul Cristi Misăilă pe seama unei greşeli de proiectare.

Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că proiectul a fost făcut din birou, astfel că termenul iniţial, de 10 august , şi cel final, de 30 septembrie, nu a putut fi respectat de către constructor.

"Acolo trebuia făcut un studiu geologic, să se vadă care este situaţia structurii solului. Când s-a făcut decopertarea asfaltului s-a văzut că structura betonului a cedat. Constructorul, pe bună dreptate, a spus că nu poate turna asfalt peste betonul respectiv, pentru că s-ar strica foarte repede strada. S-a făcut rebalastare, s-a turnat beton şi apoi urmează asfaltarea. Din cauza asta s-a întârziat", a precizat primarul Cristi Misăilă.

Lucrările sunt executate de firma Sorirex din Adjud, apropiată de deputatul PSD Victor Roman, care a obţinut un contract de 2,4 milioane de lei pentru reabilitare. Nu se cunoaşte deocamdată dacă vor exista suplimentări de sume, având în vedere, explicaţia primarului legată de greşeala de proiectare.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite