Promisiune pentru locuitorii de pe strada Unirea Principatelor din Focşani. Primul tronson va fi asfaltat până pe 10 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările sunt executate de firma Sorirex din Adjud, apropiată de deputatul PSD Victor Roman, societate care a lucrat extrem de încet la această investiţie.

Primarul Cristi Misăilă a precizat pentru consilierii locali din Focşani că primul tronson al străzii Unirea Principatelor, care înseamnă trotuare şi asfalt, va fi finalizat până pe data de 10 august.

Locuitorii din zonă s-au plâns la Garda de Mediu de praful pe care sunt nevoiţi să-l înghită zilnic din cauza faptului că lucrările sunt trenate de firma Sotirex, care a primit un contract de trei milioane de lei pentru această lucrare.

“Lucrările pe Unirea Principatelor au început la 1 martie şi au un termen de execuţie de 6 luni. Pană la 10 august, tronsonul pe care acum se lucrează va fi gata. Muncitorii au fost avertizaţi de Garda de Mediu că în zonă se face foarte mult praf, aşa că s-a ajuns la soluţia de a se uda cnd se lucrează”, a spus Cristi Misăilă.

image
image
FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite