Primarul Misăilă a contestat în instanţă reţinerea permisului de conducere, deşi recunoaşte că a greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Valentin Misăilă a rămas fără permis
Cristi Valentin Misăilă a rămas fără permis

Edilul Focşaniului a fost detectat de aparatul radar conducând cu 106 km/h într-o zonă în care limita de viteză era de 50 de km pe oră.

Cristi Valentin Misăilă, primarul municipiului Focşani, a făcut plângere contravenţională în instanţă şi se va judeca cu Poliţia judeţeană Vrancea, după ce pe data de 13 august i s-a reţinut permisul de conducere pentru viteză.

Misăilă a fost depistat de aparatul radar conducând cu 106 km/h, în condiţiile în care în zonă respectivă se circulă cu doar 50 km/h. 

Într-o declaraţie dată Ziarului de Vrancea, edilul şi-a recunoscut greşeala, dar a părut deranjat că presa a aflat despre întâmplarea sa din "surse poliţieneşti".

„Am greşit şi înţeleg să plătesc conform prevederilor în vigoare. Ceea ce nu înţeleg şi nu sunt de acord este faptul că nu s-a respectat, din punctul meu de vedere, în cazul acesta, de către IPJ Vrancea, regulamentul general privind protecţia datelor cu caracter personal (aşa numitul GDPR). Dacă eu aş fi contestat sancţiunea şi presa ar fi aflat despre ea din datele făcute publice de către justiţie era corect. Dar faptul că informaţia privind persoana mea a fost «scăpată pe surse» din interiorul IPJ Vrancea, nu mai este în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Cristi Valentin Misăilă.

Totuşi, cazul său a fost mediatizat pe data de 16 august, când s-a înregistrat plângerea, aşa cum rezultă din informaţiile afişate pe portalul instanţelor de judecată.

misaila judecata permis

Este pentru a doua oară în ultima vreme când primarul Cristi Misăilă rămâne fără permis de conducere pentru exces de viteză. Anul trecut,  a fost prins cu 151 de km pe oră, în alt judeţ. Misăilă a contestat iniţiat procesul verbal, dar ulterior a renunţat la acţiunea în instanţă, alegând să îşi ispăşească pedeapsa.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite