Primarul Focşaniului, dar de „naş mare“, de la bugetul local, pentru tinerii care se căsătoresc. Cât le pune în plic însurăţeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă
Cristi Misăilă

Edilul municipiului a convocat şedinţă extraordinară pentru luni, 23 martie, să acorde, printre altele, un stimulent financiar tinerilor care se căsătoresc.

În plină criză COVID-19, primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă se gândeşte la cum să-i facă puţin mai fericiţi pe cei care îşi pun în cap să-şi întemeieze o familie, anul acesta, şi în următorii, pentru prima dată în viaţă.

Prin urmare, pentru luni, 23 martie, a convocat o şedinţă extraordinară de consiliu local, iar unul dintre punctele aflate în discuţie se referă la oferirea unui stimulent financiar în valoare de 2.000 de lei/familie pentru persoanele care se căsătoresc prima dată. De fapt, este vorba despre o hotărâre adoptată în 2018, care urmează a fi modificată din diferite pricini. 

Cert este că în această perioadă, nici nunţi nu se mai fac la Focşani, cei care au avut programate evenimente fiind nevoiţi să le reprogrameze pentru vremuri mai prietenoase.

Imagine indisponibilă
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite