Primăria Focşani finanţează deplasarea elevului Dragoş Caşu la Concursul Internaţional de Neuroştiinţe de la Washington

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Caşu este elev al Colegiului Unirea
Dragoş Caşu este elev al Colegiului Unirea

Consiliul local Focşani va aloca suma de 16.500 de lei pentru participarea elevului Colegiului naţional Unirea la concurs, împreună cu doi profesori însoţitori.

În luna august, la Washington, în Statele unite ale Americii, va avea loc Concursul Internaţional de Neuroştiinţe, competiţie la care s-a calificat şi elevul Colegiului Naţional „Unirea”, Dragoş Caşu.

Este pentru al treilea an consecutiv când elevii Colegiului „Unirea” reprezintă România la Concursul Internaţional de Neuroştiinţe, astfel că şi în acest an municipalitatea îl va sprijini pe elevul unirist Draşoş Caşu cu costurile pentru deplasarea la concurs.

De altfel, această disciplină a mai adus satisfacţii Colegiului Naţional „Unirea” şi în anii trecuţi, prin elevii Flavius Bratu, astăzi student şi Alexandra Robu.

Consiliul local va aloca 16.500 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, bilete de avion, taxă de viză etc.

Elevul va fi însoţit de profesorul îndrumător Corina Ciucu şi coordonatorul lotului naţional, Cristian Gurzu.

Mai puteţi citi:

Dragoş Caşu, elev al „Colegiului Naţional Unirea”, va reprezenta România la Concursul Internaţional de Neuroştiinţe

Elevul focşănean Dragoş Caşu, de la Colegiul naţional „Unirea”, a obţinut o performanţă extraordinară, calificându-se pentru Concursul Internaţional de Neuroştiinţe, care va avea loc în SUA, la Washington. Elevul este pregătit de profesoara Corina Ciucu.

Elevă de la „Unirea”, calificată la faza internaţională a concursului de neuroştiinţe Brain Bee

Amintim că anul trecut tot un unirist, Flavius Bratu, acum elev în clasa a XII-a, a reprezentat România la concursul internaţional ce a avut loc în Cape Town, Africa de Sud.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite