Patru medalii de aur pentru gimnasta Ana Maria Bărbosu la competiţia europeană „Top Gym”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Bărbosu, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului
Ana Maria Bărbosu, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Colega sa de la lotul naţional, Amalia Puflea, a obţinut local 3 la concursul individual, dar şi medaliile de aur la sol şi argint la sărituri.

Campioana europeană absolută la junioare, focşăneanca Ana Maria Bărbosu, a reuşit o nouă performanţă de excepţie la una dintre cele mai importante competiţii europene, "Top Gym", care a avut loc la Charleroi, în Belgia.

Sâmbătă, gimnasta focşăneană a câştigat medalia de aur la individual compus, iar duminică a luat aurul la paralele, bârnă şi cu echipa.

Conform regulamentului competiţiei, o ţară a putut fi reprezentată într-o finală de o singură gimnastă, astfel că cealaltă componentă a echipei României, Alina Puflea, a obţinut aur la sol şi argint la sărituri.

Recent, multipla campioană europeană Ana-Maria Bărbosu a obţinut titlul naţional la paralele şi bârnă (junioare I, nivel 6).

Ana-Maria Bărbosu este componentă a  CSS Focşani, unde este antrenată de profesorii Daniela Trandafir şi Cezar Stoica. Este componentă a ”Programului Ţară, ţară, vrem campioane!”, iniţiat de Marian Bitang şi Octavian Bellu.

Anul trecut, gimnasta a câştigat şase medalii de aur la Campionatele Europene de junioare din Turcia, desfăşurate la Mersin.

Vă mai recomandăm:

Campioana Europeană de junioare la gimnastică, dublă medaliată cu aur la Campionatul Naţional Individual

EXCLUSIV Noua Nadia a gimnasticii româneşti: cum a cucerit Europa şi ce-şi doreşte VIDEO

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite