Pasionaţii de ciclism, ATV-uri şi motociclete enduro îşi dau întâlnire în oraşul viilor domneşti. Muzica folk va răsuna în centrul Odobeştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Odobeşti va fi festival duminică
La Odobeşti va fi festival duminică

La Odobeşti va avea loc duminică, 19 mai, în premieră, un interesant festival integrat de evenimente şi muzica folk.

Din fata Primăriei Odobeşti, aflată pe strada Libertăţii nr. 113, vor lua startul rând pe rând atv-urile, quad-urile şi motocicletele de enduro la ora 9.00 care vor parcurge un traseu de aproximativ 100 km, moderat ca dificultate, care va include asfalt, macadam, alei viticole şi drumuri forestiere.

La ora 10.00 va începe Cupa Moldovei Mountainbike, competiţie pentru bicicletele MTB, unde participanţii au posibilitatea de a alege între două trasee, unul de 63 de km iar celălalt de 35 km. Ambele trasee vor oferi o experienţă inedită pe un traseu conturat cu atenţie printre dealuri, văi, poteci numai bune de gonit în viteza, coborâri uimitoare şi urcări asemenea.

Drumul podgoriilor vrâncene pentru motocicletele de stradă este al treilea eveniment care va începe la ora 10:30 pe un traseu de 100 km ce va include diverse opriri la crame, degustări de vinuri şi diverse surprize oferite de organizatori.

La ora 10.00 va începe concursul de alergare-cros pentru copii şi adulţi. Toate traseele sunt marcate corespunzător de către organizatori, delimitate, mapate, cu diferite grade de dificultate în funcţie de competitive.

La finalul traseelor, toţi participanţi sunt aşteptaţi în centrul Oraşului Odobeşti la concerte de muzica folk susţinute Maria Gheorghiu, Walter Ghicolescu, Cătălin Stepa, Florentina Corogeanu, Măricel Gavriloiu şi vedeta Folk Emeric Imre, pentru a depăna amintiri din timpul curselor şi pentru a degusta vinuri de  Odobeşti.

Evenimentul este organizat de Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Odobeşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite