Zona viticolă Odobeşti, promovată în cadrul unei competiţii naţionale de enduro-cross. Peste 100 de concurenţi şi-au anunţat prezenţa

0
0
Competiţia va avea loc sâmbătă
Competiţia va avea loc sâmbătă

Oraşul Odobeşti va găzdui sâmbătă, 29 septembrie 2018, începând cu ora 10.00, a 4-a Etapă Naţională de Enduro-Cross „Cupa Viilor Domneşti”.


Din pasiune pentru sportul cu motor, dar şi cu scopul de a-l face cunoscut, iubit şi respectat, Primăria Odobeşti, ACS Odobeşti şi Federaţia Română de Motociclism adresează tuturor celor interesaţi, invitaţia de a participa şi susţine acest eveniment sportiv.

Este prima cursă de acest gen din Vrancea, cu motociclete de Enduro-Cross, quad-uri şi ATV-uri, împărţite în trei clase: hobby, profi şi expert, pe o pistă amenajată cu obstacole şi poteci în pădure. Lungimea traseului este de 7 km pentru atv şi quad-uri şi 10 km pentru clasa moto. Timpul de parcurs este de 1h pentru Hobby, 1,5h pentru Profi şi 2h penru Expert. ACS Odobeşti este primul club sportiv din judeţ care a înfiinţat o secţie moto şi a participat cu succes la competiţiile naţionale şi europene la mai multe categorii, prin piloţii: Daria Gănescu – 50 cc viteză şi 85 cc – Supermoto, Florin Bîrlădeanu – 600 cc viteză, Iulian Trifan – 1000 cc viteză, George Patic – Enduro, Lica Mălureanu –Enduro.

„Lucrăm la ultimele detalii în ceea ce priveşte competiţia, pentru că este nevoie de o pregătire specială a evenimentului din toate punctele de vedere. Împreună cu Consiliul Judeţean Vrancea, Salvamont Vrancea, IPJ Vrancea, I.S.U., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, S.A.J. Vrancea, I.S.J. Vrancea şi Federaţia Română de Motociclism vom asigura toate condiţiile necesare organizării etapei naţionale de enduro-cross, Cupa Viilor Domneşti. Aducem în atenţia publicului pentru prima dată o astfel de competiţie, sperând astfel să fixăm în calendarul competiţional naţional oraşul Odobeşti ca organizator permanent al acestei etape. Şi-au anunţat prezenţa aproximativ 100 de participanti, printre care şi campionii naţionali Andrei Botoaca şi Cătalin Mocuţa. Având toate aceste „ingrediente”, invităm publicul spectator să se alăture evenimentului pentru a completa peisajul şi a se bucura de momente pline de adrenalină şi spectaculozitate”, a declarat Daniel Nicolaş, primarul oraşului Odobeşti.

Preşedintele ACS Odobeşti secţia moto – Georgian Mocanu: „Ne dorim prin acest eveniment sportiv să atragem sportivi şi pasionaţi din toată ţara să viziteze oraşul Odobeşti şi judeţul Vrancea şi să promovăm zona viticolă şi tot ce avem noi în Vrancea. Doar prin asemenea evenimente sportive vom face cunoscută zona frumoasă pe care o avem".

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite