Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu rămâne fără procurori. Ministrul Justiţiei, Toader Tudorel, şi-a început activitatea ca procuror în oraşul viilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza miercuri cererile de pensionare depuse de cei doi procurori care au activat la Parchetul Panciu.

BodySingurii doi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu şi-au depus cererile de eliberare din funcţie, prin pensionare. Este vorba despre procurorii Marinel Ifrim şi Sorin Sava, ale căror cereri vor fi analizate pe 30 august, de plenul Consiliului Suprem al Magistraturii.

Prin pensionarea procurorilor, nu va mai avea cine să soluţioneze dosare, iar aducerea altor oameni este greu de realizat, având în vedere interesul scăzut al magistraţilor pentru această zonă.

Parchetul din Panciu are unul dintre cele mai moderne sedii, inaugurat în urmă cu 6 ani chiar de procurorul general de atunci, Laura Codruţa Kovesi şi de actualul ministru al Justiţiei, Toader Tudorel, care şi-a început activitatea de procuror la Panciu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite