O nouă lovitură dată bugetului judeţului. Oprişan a cheltuit 60.000 de euro pentru spectacolul aniversar din 24 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care obţinut contractul în sumă de 261.250 de lei pentru organizarea manifestărilor este Global Music Art, din Târgovişte.

Spectacolele pe care le organizează Consiliul Judeţean Vrancea cu diferite ocazii din an devin din ce în ce mai scumpe, deşi vistieria judeţului este mai goală.

Ultima „lovitură” dată de autorităţile judeţene bugetului judeţului a avut loc cu ocazia manifestărilor de 24 ianuarie, când s-au cheltuit 261.250 de lei pentru aniversarea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Suma este una colosală, ţinând cont de faptul că spectacolul a durat mai puţin de o oră, iar artiştii veniţi la Focşani cu această ocazie pot fi număraţi pe degetele de la o mână.

Este vorba despre Ion Dichiseanu, Gheorghe Zamfir, Veta Biriş şi Radu Beligan. Nu mai punem la socoteală că la şi Primăria Focşani a contribuit cu 40.000 de lei pentru organizarea manifestărilor, bani care au fost cheltuiţi în special pentru achiziţionarea de materiale promoţionale, dar şi alţi 10.000 de lei pentru protocol.

Potrivit contractului încredinţat direct de consiliul Judeţean Vrancea firmei din Tîrgovişte, banii au fost cheltuiţi pentru „transport, cazare şi onorariul artiştilor, prezentatorului şi echipei tehnice”. 

De altfel, autorităţile din Vrancea sunt recunoscute pentru largheţea cu care alocă mulţi bani publici pentru organizarea de sindrofii, cum a fost Revelionul 2013-2014, care a costat 200.000 de euro, Festivalul „Bachus”, 800.000 de lei, Ziua Europei-200.000 de lei sau Zilele Focşaniului, la fel cu un buget pe măsură.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Hora Unirii la Focşani fără Victor Ponta. Baronul Oprişan a spus că vrea reforme ca pe vremea lui Cuza iar grupuri de tineri au cerut unirea cu Basarabia

Echipa lui Oprişan sparge 200 de mii de euro pe Revelion

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite