O infirmieră de 47 de ani de  la Spitalul din Adjud a murit la locul de muncă

0
0

Femeia a suferit un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de medici. Tot din Adjud este şi profesoara de sport Diana Evelina Vişan, care a murit ieri din cauza unor probleme cardiace.

Tragediile se ţin lanţ în municipiul Adjud, iar victimele sunt persoane tinere. Marţi după-amiază, o infirmieră de la Spitalul municipal Adjud a murit în timp ce se afla în timpul serviciului.

Femeia a făcut stop cardio-respirator şi a murit, fără ca medicii aflaţi destul de aproape să o mai poată ajuta.

"Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că femeia se afla în timpul serviciului şi în jurul orelor 15.10 a avut unele discuţii telefonice contradictorii cu membrii familiei, după care a intrat într-un salon, s-a întins pe pat şi deoarece nu se trezea, un pacient a anunţat cadrele medicale. Victima nu a mai putut fi resuscitată şi este cunoscută cu afecţiuni cardiace", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Tot din cauze cardiace, a murit ieri o profesoară de sport din Adjud. Diana Evelina Vişan, în vârstă de 34 de ani, s-a simţit rău şi s-a dus la Spitalul din Adjud, apoi a fost transferată la Focşani şi ulterior la Bucureşti, unde a decedat.

Mai multe - Focşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite