Noapte cu incendii multe în Vrancea. Oamenii au ignorat să-şi cureţe coşurile de fum iar flăcările le-au distrus gospodăriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit la trei incendii
Pompierii au intervenit la trei incendii

În toate situaţiile la care au intervenit, pompierii au reuşit să limiteze proporţiile focului. Pagubele sunt destul de însemnate.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acţionat pentru stingerea a trei incendii produse în cursul nopţii şi acestei dimineţi.

În jurul orei 01:20, salvatorii au intervenit în comuna Vânători cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la coşul de fum al unei locuinţe. Promptitudinea cu care s-a acţionat a condus la limitarea propagării incendiului arzând doar funinginea depusă pe coşul de fum.

Următoarea intervenţie s-a desfăşurat în satul Hânguleşti, comuna Vulturu, unde pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. De această dată, forţele de intervenţie au acţionat pentru stingerea unui incendiu la un acoperiş care a avut drept consecinţă arderea acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, precum şi bunurile aflate depozitate în pod. Cauza probabilă: coş de fum deteriorat.

Dimineaţă, în jurul orei 06:39, pompierii s-au mobilizat din nou pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din satul Bătineşti, comuna Ţifeşti. La locul evenimentului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au localizat incendiul care se manifesta generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Au ars: aproximativ 90 mp din locuinţă şi anexe şi circa 120 mp din acoperişul construit din astereală din lemn şi învelitoare din tablă, mobilier şi bunuri electrocasnice. Cauza probabilă: coş de fum deteriorat. O persoană de sex masculin, în vârstă de 74 de ani, a suferit atac de panică. Acestuia i s-au acordat primul ajutor calificat de către echipajul SAJ

FocşaniPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite