Nausica, din nou pe scena Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de modă din ţară

0
0

Creaţiile acesteia au fost prezentate aseară, în cadrul celei de a XX-a ediţii a festivalului la care au participat designeri şi branduri cunoscute din ţară şi din străinătate.

Creatoarea de modă Nausica Mircea a făcut din nou senzaţie aseară, cu rochiile sale prezentate de manechine în cadrul celui mai important festival de modă din ţară, Bucharest Fashion Week. La festival au fost prezenţi şi branduri din România, Italia şi Republica Moldova.

Celebrul top model Claudia Neghină a defilat pe podium pentru creatoarea Mausica Mircea din Focşani, colecţia sa bucurându-se de aprecieri din partea celor prezenţi.

Nusica a pornit la drum în 1999, ca un atelier de creaţie pentru confecţii de damă. Acum, colecţiile sale şi-au construit o reputaţie aleasă. În 2013, Nausica a fost declarată cel mai bun creator de ready to wear.

Creaţiile Nausica au surprins mereu plăcut prin noutate şi simplitate şi au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante evenimente de modă din ţară (Bucharest Fashion Week, Model of the Year, Look Model etc.) şi străinătate (Paris, Kitzbuhel, Birmingham, Ibiza, Dusseldorf etc.)

“Credem în sentimente. Trăim şi ne îmbrăcăm cu ele. De aceea ne dorim să oferim creaţii speciale, rochii unice şi rafinate. Vrem să îmbrăcăm o femeie modernă în senzualitatea ei prin hainele noastre. Ne place“, este filosofia casei de modă Nausica.

Mai puteţi citi:

Nausica Mircea duce Focşanii la Paris

Focşăneanca Nausica Mircea a creat rochiile de seară ale finalistelor de la Miss World România

Mai multe - Focşani

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite