Maşină a poliţiei, lovită de un tren de persoane în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident feroviar
Accident feroviar

Ajutorul şefului de post din comuna Garoafa este rănit şi încarcerat în maşină. Se intervine pentru scoaterea sa dintre fiarele maşinii.

Luni dimineaţa, în jurul orei 10.00, un tren de persoane a lovit o maşină a poliţiei care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată în zona Făurei, în comuna Garoafa.

În maşina poliţiei se afla ajutorul şefului de post din comună, în vârstă de 24 de ani, care a fost rănit.

De altfel, acesta a fost  încarcerat în autoturism şi un echipaj ISU a acţionat pentru scoaterea sa dintre fiare.

Circulaţia trenurilor a fost oprită în zonă.

“Pe DJ 204 E Garoafa-Boloteşti, un lucrător de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Garoafa, cu o autospecială din dotare, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată pentru a acorda prioritate de trecere unui tren, semnalele acustice şi luminoase fiind în funcţiune. După trecerea trenului, s-a angajat în traversarea cantonului de trecere cu celea ferată, în condiţiile în care semnalele acustice erau încă în funcţiune şi a fost acroşat de un tren care venea din direcţia opusă. A rezultat vătămarea corporală a lucrătorului de poliţie aflat singur în maşină şi avarierea autoutilitarei din dotare”, a declarat  cms. Şef. Cătălin Stegărescu, împuternicit la comanda Poliţiei rutiere Vrancea.

acciden tren

Poliţistul a scăpat cu viaţă ca prin minune şi se află acum internat la spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon.

“S-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu trei autospeciale. S-a constatat că o persoană era încarcerată în autoturismul lovit de tren. S-a acţionat pentru descarcerarea acesteia, persoană rănită fiind predată echipajului de  la ambulanţă sosit la faţa locului”, a declarat plt. Adjutant Florin Olaru.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, fiind deschis un dosar penal pe numele poliţistului rănit.

image
accident tren
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite