Marta Harabulă, noul director interimar al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmează ca la nivelul tuturor caselor judeţene de asigurări de sănătate să fie organizate concursuri pentru funcţiile de conducere.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vrancea are un nou director interimar, începând de miercuri, 20 mai. Este vorba despre Marta Harabulă, până acum director de relaţii contractuale în cadrul CJAS Vrancea. Ea o schimbă în funcţie pe Emanuela Georgescu, care a condus în ultimii ani instituţia, tot ca interimar.

„Începând cu data de 19 mai 2020, Dna Marta Luminiţa Harabulă, Director Executiv – Direcţia Relaţii Contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, este mandatată, prin Ordinul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 621/ 19.05.2020, să exercite, prin delegare, până la organizarea concursului, mandatul de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, manager al sistemului la nivel local, în vederea realizării indicatorilor de referinţă asociaţi standardelor de performanţă şi pentru îndeplinirea obligaţiilor asumate”, potrivit unui răspuns al CJAS Vrancea.

Marta Harabilă a fost în anul 2013 aproape de preluarea funcţiei de şef al CJAS Vrancea, cu concurs, atunci avându-l contracandidat pe Mihai Copaci, cel care a fost director mai mulţi ani. Dacă la proba scrisă economista Marta Harabulă a avut 75 de puncte, iar Mihai Copaci doar 70 de puncte, proba de prezentare a proiectului de management i-a adus la egalitate pe cei doi, respectiv 60 de punte Marta Harabulă şi 65 de puncte Mihai Copaci, astfel că acel concurs s-a încheiat atunci indecis.

În Monitorul Oficial din data de 19 mai a fost publicat un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate cu privire la organizarea unor noi concursuri pentru şefiile  caselor judeţene de asigurări.

Practic, va fi organizat un concurs care constă într-o probă scrisă şi un interviu. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite