Managerul militar al Spitalului Judeţean Focşani s-a infectat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Col.
dr. Alexandru Keresztes
Col. dr. Alexandru Keresztes

Acesta şi-a terminat pe data de 8 mai misiunea la Focşani şi a revenit la comanda Spitalului Militar „Regina Maria” Braşov, unde a şi fost depistat pozitiv.

Colonelul dr. Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar „Regina Maria” Braşov, care a asigurat misiunea de comandă militară a Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani, timp de aproape o lună, de pe 13 aprilie până pe 8 mai, după ce managerul acestuia, Constantin Mîndrilă, fusese depistat pozitiv, este la rândul său infectat.

La fel ca şi Mîndrilă, el se află internat în unitatea medicală pe care o conduce, la secţia Boli Infecţioase, după ce a prezentat simptome de infectare şi a efectuat un test care s-a dovedit pozitiv.

Cel mai probabil, virusul l-a contactat cât s-a aflat la comanda Spitalului din Focşani. Presa din Braşov susţine că informaţia a fost confirmată de surse din Ministerul Sănătăţii şi este posibil ca şi lt. col. Adrian Ceauşu, detaşat la rândul său de la Braşov la Focşani, să fie infectat, scrie site-ul Bună Ziua Braşov.

Col. dr. Alexandru Keresztes nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere.

Este posibil ca la nivelul DSP să se declanşeze o anchetă epidemiologică prin care să se stabilească cine au fost contacţii managerului militar în ultima perioadă cât s-a aflat la Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite