Liberalul Nini Săpunaru şi senatorul Petru Filip şi-au lansat candidaturile cu primari de la PDL GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei edili PDL au urcat astăzi pe scenă alături de primarii USL pentru a-i gira pe candidaţii de pe Colegiul 3 Deputaţi şi 1 Senat la alegerile din 9 decembrie.

În chiar prima zi de campanie electorală, liberalul Nini Săpunaru şi proaspăt social democratul Petru Filip şi-au lansat împreună candidaturile la alegerile din 9 decembrie pentru funcţiile de deputat, respectiv senator.

Aceştia au ales să-şi transmită mesajele către electorat din comuna Dumitreşti, „inima" Colegiului 3, la întâlnirea populară din căminul cultural fiind prezenţi aproape toţi primarii din acest colegiu, respectiv cei de pe Văile Rîmnicului şi Milcovului.

Printre ei şi cei trei primari PDL din comunele Bordeşti-Gheorghe Tătaru, Gura Caliţei-Neculai Ţandără şi Urecheşti-Nistor Bratosin, care în mod sigur vor face fără remuşcări campanie pentru candidaţii USL, dovedindu-se încă o dată că legea migraţiei politice la aleşii locali este doar praf în ochi.

image

CLICK aici pentru imagini

La lansare au fost văzuţi şi câţiva proaspăt şefi PNL de instituţii deconcentrate. A lipsit însă copreşedintele USL Vrancea, Marian Oprişan, scuzat de subalternul său Dragoş Bîrlădeanu cu aceeaşi placă pe care o pune de fiecare dată: „Domnul preşedinte este la Bucureşti să aducă bani pentru Vrancea".

Bîrlădeanu a ţinut să-i minimalizeze lui Nini Săpunaru meritele asfaltării drumului de la Dumbrăveni la Jitia, atribuindu-i realizarea măreaţă tot lui Oprişan.

Cu toate acestea, Nini Săpunaru a dorit să transmită un mesaj de unitate, dând uitării declaraţiile date în urmă cu o lună, când din cauza divergenţelor cu Marian Oprişan punea cruce colaborării USL în Vrancea.

„Vă spun cu mâna pe inimă că vom guverna împreună cei patru ani şi vom avea grijă de acest colegiu, împreună cu domnul senator Filip. Indiferent de culoarea politică sunteţi toţi colegii noştri şi proiectele voastre sunt şi ale noastre. Vă spun că atunci când nu auzise nimeni de USL, doi oameni politici s-au întâlnit într-o seară şi şi-au spus că dacă nu facem ceva să unim cele două partide o să ne mănânce Băsescu unul câte unul. Aceşti oameni sunt Marian Oprişan şi Nini Săpunaru. Această viziune s-a îndeplinit şi dacă nu eram uniţi nu se schimba guvernul, dacă nu eram uniţi nu aveam azi asfalt aici", a spus Nini Săpunaru.

Sala a fost mai rezervată în aplauze atunci când a vorbit fostul pedelist Petre Filip, vicepreşedinte al Senatului, care din postura de candidat la Senat a vorbit mai mult despre experienţa sa de fost primar, pe care a promis că o va pune în slujba comunităţilor din Vrancea, cu condiţia să fie ales senator.

Nini Săpunaru a riscat şi un pronostic pentru alegerile parlamentare din Vrancea, anunţând o victorie cu 8-0 pentru USL.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite