Judecătorii din Vrancea şi-au văzut astăzi de procese şi nu au întrerupt activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Tribunalul Vrancea a fost astăzi linişte
La Tribunalul Vrancea a fost astăzi linişte

Magistraţii vrânceni nu au dat astfel curs cererii Asociaţiei Magistraţilor, chiar dacă în adunările generale ale instanţelor aceştia au votat în majoritate pentru revocarea membrilor CSM Alina Nicoleta Ghica şi Cristi Vasilică Danileţ.

Judecătorii din instanţele vrâncene nu şi-au suspendat astăzi activitatea pentru a lua parte la protestul solicitat de Asociaţia Magistraţilor din România, care cere Consiliului Superior al Magistraturii revocarea judecătorilor Alina Nicoleta Ghica şi Cristi Vasilică Danileţ.

„Este decizia fiecăruia dacă îşi suspendă sau nu activitatea. Noi nu am impus la nimeni ce să facă. Eu nu am avut astăzi dosar de judecată şi urmăresc şedinţa CSM, unde se discută lucruri importante pentru noi”, ne-a declarat judecătoarea Măndina Croitoru, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din Vrancea.

De menţionat că în adunările generale ale instanţelor din judeţ care au avut loc în luna februarie magistraţii vrânceni s-au pronunţat în cea mai mare parte a lor pentru revocarea celor doi membri CSM.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite