Investiţie scandaloasă în pandemie. Spitalul duce lipsă cronică de materiale, iar primarul şi-a cumpărat „imagine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Misăilă este promovat de portalul de ştiri din Buzău
Primarul Misăilă este promovat de portalul de ştiri din Buzău

Municipalitatea din Focşani a încredinţat direct, unei firme care promovează imaginea primarului Cristi Valentin Misăilă, un contract de câteva mii de euro.

În vreme ce municipiul Focşani tinde să devină campion naţional în pandemia de coronavirus, iar principalul spital din oraş duce o lipsă acută de materiale sanitare atât de necesare în această perioadă cruntă, cum nu a mai existat de la război încoace, Primăria Focşani se ocupă de achiziţii aberante.

Astfel, în plină stare de urgenţă, municipalitatea a atribuit direct, printr-o procedură rapidă (anunţ publicat pe 20 martie şi finalizat pe 25 martie) un contract prin care primarul şi-a cumpărat nici mai mult, nici mai puţin decât "imagine".

Mai exact, acesta a atribuit unei firme care are un portal de ştiri locale în judeţul vecin Buzău o comandă privind realizarea unui ”pachet de 4 ştiri sau un reportaj audio-video, cu tematică administrativă, ştiri, materiale informative, anunţuri, conform comenzilor - privind activitatea administraţiei locale, reportaje, ştiri, materiale informative, felicitari sărbători legale”, în valoare de 8.000 de euro,

Descoperirea a fost făcută de USR Focşani, care îi spune atenţia primarului că atenţia autorităţilor publice trebuie îndreptată către salvarea de vieţi.

"Adică îşi cumpără discret, la umbra pandemiei, nişte campanie electorală din banii focşănenilor. Viaţa acestora poate să mai aştepte. Domnule primar Misăilă, prioritatea este să faceţi cumpăraturi necesare în spital, nu ştiri şi reportaje”, spune Corina Atanasiu, preşedintele USR Focşani.

achizitie
primarie
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite