În locul orelor de sport, în sălile de educaţie fizică se ţin spectacole de magie şi iluzionism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iluzionistul Dan David a prezentat câteva numere de magie pentru copii.
Iluzionistul Dan David a prezentat câteva numere de magie pentru copii.

Pentru doar cinci lei biletul, elevii din Focşani se delectează în faţa unor numere de iluzionism. Aceasta este ultima modă în materie de distracţie pentru elevii focşăneni.

Mai nou însă, în locul unde elevii ar trebui să-şi desfăşoare doar orele de educaţie fizică, aici se fac în ultima vreme şi trucuri, magie şi iluzionism, asta pentru că sunt puţine şcoli care au un loc special pentru astfel de întâlniri.

Ieri, la Şcoala „Duiliu Zamfirescu" din Focşani, peste 200 de copii şi cadre didactice au fost prezente în sala de sport şi, timp de o oră, s-au bucurat de numere de iluzionism, baghete şi accesorii magice, cărţi de vrăji, animale fantastice, animaţii şi jocuri de lumini.
Iluzionistul Dan David a prezentat un spectacol de iluzionism şi mentalism, totul prezentat într-o formulă care să-i atragă pe copii.

"Focşaniul este unul dintre oraşele preferate. Am fost bine primit la şcoli şi elevii au fost mulţumiţi de ce au văzut în spectacolele noastre. Magie, iuluzionism şi mister. Prin aceste spectacole îi fac pe oameni să viseze. Un spectacol 100% interactiv, comic, dar si plin de mister în acelasi timp. Acest lucru îi şi educă pe elevi", spune Dan David.

Profesorul Stan Rogoz, inspectorul general al ISJ Vrancea spune că în şcoală pot avea orice fel de spectacole atâta timp cât acestea se încadrează în regulamentele învăţământului.
"Sunt binevenite spectacolele pentru elevi. Multe dintre ele se încadrează în aria curriculară, dar şi extracurriculară. Totul este legal şi se face cu acordul şcolii respective"
, recunoaşte inspectorul general.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite