GALERIE FOTO-VIDEO Două gravide din Călieni şi Vulturu, aduse la Spitalul din Focşani cu elicopterul MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au fost nevoite să apeleze la ajutorul elicopterelor după ce maşina cu şenile a armatei s-a împotmolit încă de aseară în zăpadă şi nu a mai putut înainta.

Misiunea de salvare cu elicopterul a două gravide din Vrancea s-a încheiat cu bine marţi, în jurul orei 15.00, după o zi şi o noapte de aşteptare.

În primul caz este vorba despre o tânără din Călienii Vechi, însărcinată în patru luni, care a făcut o hemoragie internă şi are şanse mici să păstreze copilul. Ea a fost asistată toată noaptea de asistenta comunală, iar acum se află pe mâini bune la spitalul din Focşani.

image

Cea de-a doua gravidă este din Vulturu şi aseară a apucat-o durerile facerii. Pentru că drumurile sunt blocate, a fost nevoită să rămână la domiciliu asistată chiar de soacra ei, întâmplător asistentă la dispensarul comunal.

Misiune dificilă de salvare a unei gravide la Vintileasca

Elicopterul care le-a adus pe cele două femei la Focşani a aterizat pe un câmp din afara oraşului, după ce încercarea de a ateriza pe platoul de la hipermarket-ul Carrefour a eşuat din cauza viscolului.

VIDEO Imagini de la aducerea cu elicopterul a celor două gravide

Salvare aşteaptă şi gravida de la Vintileasca, blocată încă în comună din cauza drumurilor închise şi a vremii nefavorabile, care face imposibilă intervenţia elicopterului. Tânăra este asistată de medicul radiolog focşănean Constantin Buză, rămas şi el blocat în zonă după weekwnd-ul şi l-a petrecut la casa pe care o are în Vintileasca.

Vom reveni cu amănunte

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite