FOTO VIDEO Ministrul Petre Daea, împrumutat cu bani de prefectul de Vrancea să-şi cumpere produse la târgul din cadrul Festivalului Viei şi Vinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul produs pe care ministrul nu l-a achiziţionat a fost vinul, deşi Vrancea este cea mai mare podgorie a ţării.

GALERIE FOTO

Târgul “Fabricat în Vrancea”, eveniment în cadrul Festivalului Viei şi Vinului Bachus, s-a deschis astăzi Muzeul Satului Vrâncean din Crângul Petreşti. 

Evenimentul dedicat exclusiv producătorilor vrânceni are loc în cadrul Festivalului Viei şi Vinului "Bachus" şi se află la prima ediţie. 

Peste 20 de producători de vinuri, dar şi din domeniul alimentar, precum şi producători atestaţi şi meşteri populari din Vrancea şi-au deschis standuri, aşa cum se întâmplă la expoziţiile tradiţionale.

Printre cei care au venit la eveniment s-a aflat Ministrul Agriculturii, Petre Daea, care nu a ratat ocazia de a sta de vorbă cu producătorii, dar să-şi facă şi unele cumpărături. Petre Daea a cumpărat brânză, miere de albine, pâine, măşti din lemn tradiţionale, şosete de lână, dar nu a cumărat nici măcar o striclă de vin. La un moment dat, ministrul a rămas fără bani şi a fost împrumutat de prefectul Ticu Constandache, care l-a însoţit peste tot pe ministru. “Mai ţii minte cât mi-au dat?”, i-a sus ministrul prefectului, răspunsul acestuia fiind în glumă: “Până acum, domnule ministru, 1.000 de lei”

De altfel, ministrul a venit însoţit de Marian Oprişan, fiind urmat la standuri de foarte mulţi primari vrânceni şi reprezentanţi ai administraţiei judeţene. La eveniment a fost prezent şi ambasadorul Rusiei.

Companiile ce au prezentat produsele publicului larg au fost: Ana Are, Apcovin, Aurora, Avicola, Carpatvin, Crama Gîrboiu, Căpriţele Lui Robert, Domeniile Panciu, Dyonisos Coteşti, Diacarn Food, Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Vrancea, Maressia, Muguri de Lavandă, Odovitis Jariştea, Rotrade Wine, Senator Wine, Vincon, Vinexport Trademark, Vingex, dar şi producători de pâine cum ar fi: Pâinea lui Pitiş, Pâinea lui Cuza, Pâinea tradiţională de Coteşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite