FOTO VIDEO Fotbalişti copii din toată ţara, pregătire la Focşani cu antrenori celebri. Ce jucători de la PSV Eindhoven se ocupă de micuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţa de presă de la Focşani
Conferinţa de presă de la Focşani

Timp de trei zile, copii de la cluburi private din toată ţara vor învăţa tehnici de fotbal de la antrenorii olandezi.

De astăzi şi până duminică, la Focşani are loc unul dintre cele mai mari evenimente din sportul juvenil. Este vorba despre o tabăra de fotbal şi tehnică individuală, Prosport Winter Camp, organizată de Prosport Focşani, în colaborare cu Voetball Total Control Eindhoven.

Practic, la Focşani se află o delegaţie a Voetball Total Control, condusă de fostul internaţional olandez Nyron Wau. Acesta este antrenor în liga a 2-a olandeză la Helmond Sport, director coordonator RKSV Nuenen şi scouter al mai multor academii de fotbal, cele mai cunoscute fiind PSV Eindhoven şi FC Eindhoven.

Din delegaţie mai fac parte antrenorii Arno Lenders (coordonator PSV Eindhoven şi antrenor cu portarii), Kenneth Cicilla si Thijs Fonken. Alături de antrenorii olandezi, cot la cot lucreză şi antrenorii români, Iulian Draghici (Steaua NG Bucuresti) şi Adrian Schineste (Prosport Focsani).

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport Focşani şi oaspeţii din Olanda au prezentat ce şi-au propus prin această tabără de fotbal.

La eveniment au participat şi cei 46 de copii veniţi din toată ţara pentru a învăţa tehnici de fotbal de la titraţii antrenori olandezi.

Ulterior, copiii au participat în Sala Polivalentă din Focşani la sesiuni de antrenamente individuale, sub observaţia antrenorilor. De altfel, şedinţele de pregătire se desfăşoară în Sala Sporturilor din Focşani şi Green Graden Resort.

FocşaniPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite