FOTO VIDEO Carambol pe E85 din cauza ceţii. Opt maşini s-au tamponat lângă Bizigheşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceaţa afectează traficul rutier
Ceaţa afectează traficul rutier

Poliţiştii de la circulaţie se află în zonă şi dirijează traficul rutier, în condiţiile în care afară este ceaţă iar carosabilul este ud.

Ceaţă şi carosabil umed, azi dimineaţă, pe drumul european 85. Unii şoferi nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic şi au rezultat mai multe ciocniri în lanţ, între localităţile Tişiţa şi Bizigheşti, pe o distanţă de circa 300 de metri.

Printre autovehiculele implicate s-a numărat şi un autobuz cu 25 de pasageri, care mergea dinspre Panciu spre Focşani. Din fericire, aceştia s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Alţi şoferi s-au tamponat pentru că au văzut prea târziu un tir tras pe dreapta din cauza exploziei unui cauciuc.

2


La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Unii răniţi au primit îngrijiri pe loc dar 5 persoane au fost transportate la spitalul din Focşani.

"S-a produs o tamponare pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers faşă de autovehiculul din faţă. Au rezultat avarierea celor trei autoturisme. Nu au fost victime", a scms spus Cătălin Candea, de la Poliţia Rutieră Vrancea.

Drumul european 85 a fost eliberat de maşinile avariate după două ore iar carosabilul a fost curăţat de resturile rămase în urma ciocnirilor.  Două evenimente rutiere au avut loc în Vrancea în această dimineaţă, pe E 85, din cauza ceţii dense. 

image

Mai puteţi citi:

 

Accident rutier cu un microbuz care se întorcea cu pelerini de la Iaşi. Şase persoane au fost rănite lângă Focşani

Şofer de autobuz, aproape să fie linşat în urma unui accident produs pe E85, la ieşirea din Focşani

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite