FOTO Tunşi, frezaţi şi cu rechizite noi. Zeci de copii au fost ajutaţi de militarii din Garnizoana Focşani să meargă pregătiţi la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii au benefiociat de tunsori gratuite
Copii au benefiociat de tunsori gratuite

Fundaţia Capela Militară ”Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul”, alături de militarii garnizoanei Focşani, a desfăşurat pe septembrie a IVa ediţie a campaniei ”Începe şcoala”.

Trei dintre militarii Garnizoanei Foc;ani au colaborat în cadrul standului de frizerie ce a fost instalat în curtea Bisericii Militare, şi i-au tuns pentru şcoală pe cei mici atât după indicaţiile acestora, cât şi  ale părinţilor.

”O bucurie neaşteptată!” a mărturisit una dintre bunicile prezente, care aştepta cu zâmbetul pe buze să se termine şedinţa de tuns a micuţei nepoţele.”Şi a reacţionat atât de bine aici. De obicei plânge şi nu vrea să stea, oricât am ruga-o, pe scaunul unei frizerii obişnuite. Aici, la dumneavoastră, zâmbeşte întruna!” a concluzionat bunica, fericită că astăzi o obţinut o mare victorie: nepoţica a acceptat să fie tunsă, şi astfel prima zi de grădiniţă o va găsi pregătită!  

"Penare, caiete, truse de geometrie şi nu numai, au fost distribuite micilor elevi, nu înainte de a gusta din prăjiturile bine meritate, ce-i aşteptau după ce şedinţa de tuns lua sfârşit.

Campaniile  Fundaţiei continuă, iar de luna viitoare ”Pregătirea în biserică” va reveni cu o serie nouă de tineri, dornici să depună efort pentru examenul de maturitate, bacalaureatul", potrivit ofiţerului de relaţii publice al Brigăzii 8 LAROM, cpt Cătălina Ţurcan.

tunsori militare
tunsori militare
tunsori militare
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite