FOTO Tragedia din Cartierul Sud se poate repeta oricând. Gropile din Focşani, pericol de moarte pentru cetăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi, la prânz, copii se jucau nestingheriţi în preajma gropilor
Astăzi, la prânz, copii se jucau nestingheriţi în preajma gropilor

Nici în ceasul al doisprezecelea, municipalitatea nu pare să reacţioneze să rezolve împreună cu firmele de construcţii problema semnalizării gropilor de pe străzi.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Focşani, şi-a găsit sfârşitul în noaptea de luni spre marţi, într-o groapă săpată în mijlocul drumului pentru schimbarea conductei de termoficare.

Deşi vecinii bărbatului susţin că groapa era nesemnalizată, fiind făcut acest lucru abia după tragedie, administraţia locală, ca întotdeauna, dă din colţ în col, aruncând vina pe mort.

Rezultatul medico legal indică faptul că bărbatul a avut o moarte violentă, ca urmare a căzăturii de la înălţime. Medicii legişti au găsit lovituri la cap şi organe interne rupte, fiind exclusă varianta unei crime sau unei alte infracţiuni cu violenţă comise asupra bărbatului.

image

În consecinţă, rămâne de văzut din partea celorlalte instituţii care au demarat o anchetă în acest caz dacă groapa din mijlocul drumului unde şi-a găsit sfârşitul focşăneanul era semnalizată corespunzător, aşa cum cer normativele în domeniu.

Cu toate acestea, nici în ceasul al doisprezecelea, municipalitatea nu pare să reacţioneze să rezolve împreună cu firmele de construcţii problema semnalizării gropilor de pe străzi.

image

Astăzi, mergând doar pe câteva străzi din centrul Focşaniului, am putut constata că tragedia din Cartierul Sud se poate repeta oricând.

În acest sens, imaginile sunt cât se poate de sugestive şi credem că această batjocură la adresa cetăţenilor din Focşani, plătitori de taxe şi impozite, trebuie să înceteze. 

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Un focşănean a murit după ce a căzut în „tranşeele” săpate pentru schimbarea ţevilor de căldură

Politicienii trag la răspundere administraţia locală după moartea focşăneanului care a căzut în groapa din Sud

6
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite