FOTO Sute de pachete cu rechizite gratuite îi aşteaptă luni, pe bănci, pe elevii din Panciu. Edilul a tipărit sacoşe cu numele şi numărul său de telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacoşele cu rechizite au fost duse în şcoli  FOTO: Primăria Panciu
Sacoşele cu rechizite au fost duse în şcoli  FOTO: Primăria Panciu

Primarul oraşului Panciu spune că şcolile, liceele şi grădinţele din oraşul Panciu sunt pregătite pentru noul an şcolar 2018-2019.

Elevii din toate ciclurile de învăţământ vor beneficia de condiţii optime de studiu la Panciu.

Asigurarea o dă primarul Iulian Nica, edilul precizând că pe parcursul vacanţei de vară preocuparea principală a fost pregătirea tuturor unităţilor de învăţământ pentru noul an şcolar.

Primarul a mers vineri în şcoli şi grădiniţe şi a lăsat pe fiecare bancă, pentru şcolari şi preşcolari, câte un pachet cu rechizite gratuite.

Rechizitele au fost puse într-o sacoşă pe care edilul Iulian Nica şi-a imprimat numele, dar şi numărul de telefon mobil.

scoala panciu

“Ca în fiecare an, în prima zi de şcoală, atât copiii de la Grădiniţa 1, cât şi cei din cartierele Satu-Nou, Dumbrava, Crucea de Sus şi Neicu, precum şi elevii din clasele I-VIII de la Liceul Teoretic «Ioan Slavici» şi Liceul Tehnologic «Al. I. Cuza», vor găsi pe bancă pachetul cu rechizite gratuite oferit de Primăria Oraşului Panciu“, a declarat primarul Iulian Nica.

Deschiderea festivă a anului şcolar 2018-2019 va avea loc luni, 10 septembrie 2018, începând cu ora 9.30, în curtea comună a Liceului Teoretic Ioan Slavici şi a Liceului Tehnologic Al. I. Cuza. La eveniment vor participa reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, inspectori şcolari şi reprezentanţi ai instituţiilor publice din oraşul Panciu.

Cu acelaşi prilej, un sobor de preoţi va oficia o slujbă de binecuvântare pentru elevi şi profesori.

„Pe această cale, urez tuturor elevilor un an şcolar reuşit, care să le deschidă noi orizonturi şi porţi ale cunoaşterii! Cadrelor didactice - educatori, învăţători, profesori, maiştri - le doresc multă sănătate, putere de muncă, răbdare şi împliniri profesionale! Mult succes!“, a adăugat primarul Iulian Nica.

scoala panciu
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite