FOTO Sute de jardiniere cu flori înfrumuseţează şi în acest an oraşul Panciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florile au fost puse în tot oraşul  FOTO: Primăria Panciu
Florile au fost puse în tot oraşul  FOTO: Primăria Panciu

Primăria Oraşului Panciu a început, în această săptămână, acţiunea de montare a jardinierelor cu petunii curgătoare şi muşcate în suporţii amplasaţi în zona centrală.

525 de jardiniere cu muşcate şi petunii, la care se vor adăuga, 365 de oluri cu petunii, aşezate în conuri speciale, vor înfrumuseţa oraşul Panciu în acest an.

Este al şaselea an consecutiv în care, începând cu luna mai şi până în luna septembrie, păncenii beneficiază de aspectul deosebit şi de cromatica oferită de aceste aranjamente florale.

„De 6 ani consecutiv păstrăm tradiţia de a instala, în luna mai, jardiniere cu petunii şi muşcate în zona centrală a oraşului Panciu care, astfel, îşi păstrează numele de «Oraş al florilor» şi în 2017. Anul acesta, jardiniere au fost instalate şi în faţa Palatului Administrativ, precum şi în Parcul Catedralei «Cuvioasa Parascheva». La toate toate acestea se vor adauga olurile cu petunii ce vor fi aşezate în conuri speciale, amplasate în diferite puncte din zona centrală, cât şi în Parcul Catedralei. Sper ca şi de această dată, aranjamentele florale vor fi apreciate, în egală măsură, atât de pănceni, cât şi de cei care ne vor vizita oraşul“, a declarat primarul Iulian Nica.

flori panciu

Florile beneficiază de un sistem de irigaţii individual, ce este conectat la sursele de apă din zona unde au fost amplasate.

Pentru întreţinerea lor, se va folosi un îngrăşământ solid special, provenit  de la aceeaşi firmă care a asigurat şi livrarea materialului floricol.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite