FOTO Cel mai sărac oraş din Vrancea are de azi bază de agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua bază de agrement de la Mărăşeşti
Noua bază de agrement de la Mărăşeşti

Edilii oraşului Mărăşeşti au construit lângă stadionul din localitate două piscine care au costat 800.000 de lei, cea mai mare parte a banilor fiind obţinută prin sponsorizări.

Baza de agrement a fost inaugurată astăzi, primarul Valerică Chitic chemându-i să taie panglica pe cei doi deputaţi liberali de Vrancea, Nini Săpunaru şi Laurenţiu Roşca Ţigăeru, dar şi pe prefectul Cătălin Popescu.

Potrivit edililor, cele două piscine au fost construite cu personal propriu iar investiţia s-a ridicat la 800.000 de lei, din care primăria a plătit 100.000 de lei, diferenţa fiind plătită de sponsori. Investiţia a generat şi opt locuri de muncă, baza de agrement fiind deschisă zilnic.

De luni pană vineri intrarea pentru adulţi costă 10 lei, iar pentru copiii de peste şapte ani intrarea este 5 lei.

După ora 17.30, intrarea generală costă 5 lei. În week-end, preţurile cresc cu 5 lei. Copiii cu vârsta de pană la 7 ani au gratuitate la piscina oraşului, la fel şi persoanele cu handicap.

„Vreau să-l felicit pe domnul Valerica Chitic, primarul oraşului Mărăşeşti, pentru realizarea bazei de agrement din oraş. Astfel de investiţii sunt utile cetăţenilor care cred în politica dusă de USL. Promisiunile din campania electorală încep să fie realizate”, a spus deputatul Nini Săpunaru, prezent la inaugurare.

Oraşul Mărăşeşti este cel mai sărac oraş din Vrancea, iar lipsa locurilor de muncă îi doare cel mai tare pe oameni.

Mai puteţi citi:

Mărăşeşti, oraşul erou care se zbate în sărăcie şi şomaj

Vrancea – cod roşu de înapoiere pe harta economică a României

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite