FOTO: 39 de ofiţeri şi 54 de agenţi avansaţi în grad de Ziua Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vrânceni au fost astăzi în sărbătoare
Poliţiştii vrânceni au fost astăzi în sărbătoare

Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea a organizat o serie de manifestări pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Aproape 10% din poliţiştii vrânceni au fost avansaţi astăzi în grad, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Mai exact 39 de ofiţeri şi 54 de agenţi şi-au mai adăugat încă o tresă pe epoleţi, trei dintre ei fiind avansaţi înainte de termen. Avansările în grad au fost făcute în cadrul unei ceremonii solemne, în cadrul căreia s-au citit mesajele ministrului de Interne şi şefului Poliţiei Române cu ocazia Zilei Poliţiei.

La evenimentul de astăzi au participat şi reprezentanţi ai administraţiei judeţene, respectiv prefectul Cătălin Popescu, primarul Decebal Bacinschi şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Dragoş Bârlădeanu.

Tot în cadrul manifestării de astăzi au fost premiaţii performerii întrecerilor sportive organizate cu ocazia sărbătorii poliţiei, iar în Piaţa Unirii din Focşani poliţiştii de la mai multe servicii din cadrul IPJ Vrancea au organizat o miniexpoziţie de tehnică şi echipamente specifice, punctul de atracţie al copiilor fiind cei doi câini poliţişti. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite