FOTO 100 de lampioane lansate spre cer de elevii din Panciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii s-au bucurat de sărbătoarea Hallowen-ului
Elevii s-au bucurat de sărbătoarea Hallowen-ului

Sâmbătă seara, la Casa Orăşenească de Cultură din Panciu, a avut loc spectacolul  „Halloween Party”, organizat de Primăria oraşului şi Consiliul Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic „Ioan Slavici”.

Participanţii la concursul de Halloween au avut de parcurs trei probe, respectiv  cea de prezentare a costumelor, artistică şi de creativitate, pentru a câştiga premiile puse în joc de organizatori.

Juriul, prezidat de viceprimarul Iulian Nica şi din care au mai făcut parte, ca membri, directoarea Casei de Cultură, Camelia Ciobotaru, profesoarele Raluca Costan şi Anca Drilea, precum şi eleva Anda Merloiu, preşedinta Consiliului Şcolar al Elevilor din Liceul „Ioan Slavici”, a acordat Premiul „Vedeta Halloween-ului”, în valoare de 200 de lei, personajului intitulat „Harry Potter”, protagonistul momentului artisitic cu acelaşi nume, pregătit de reprezentanţii clasei a VI-a. De asemenea, Premiul pentru „Cel mai înfricoşător costum”, recompensat cu 150 de lei, a revenit personajelor din momentul artistic „Lumea morţilor”, realizat de elevii claselor a X-a B şi a XII-a B.

În cadrul aceluiaşi spectacol, a mai fost acordat şi Premiul pentru „Cel mai original costum”, în valoare de 100 de lei, unui elev din public. Pentru acesta, participanţii au avut de parcurs două probe, cea de prezentare a costumului şi cea de karaoke.

Surpriza oferită tuturor celor prezenţi, de către primarul Ion Petre, a constat în cele peste 100 de lampioane, pe care elevii le-au lansat spre cer, din Parcul Casei de Cultură, în finalul evenimentului.

Ulterior, distracţia de Halloween a liceenilor a continuat la un „After Party”, într-un cunoscut club din oraş.
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite