Focşani: Trei copii s-au născut odată cu Isus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au adus o imensă bucurie părinţilor
Copiii au adus o imensă bucurie părinţilor

Micuţii vor purta nume sfinte, precum Cristina şi Cristian amintindu-l pe cel al Domnului.

Nou- născuţii sunt ţinuţi acum în incubator pentru câteva zile după care vor putea fi luaţi acasă de părinţi.

După socotelile medicilor, unii dintre copii împlineau cele nouă luni de viaţă intrauterină chiar în ziua naşterii Domnului, în timp ce restul parcă s-au grăbit pentru a prinde momentul de mare încărcătură spirituală.

Atât pentru părinţi, cât şi pentru ceilalţi membri din familie, aceşti bebeluşi sunt o binecuvântare venită chiar de în ziua de Crăciun.

Debora Gabriela Bârlă este o fetiţă de trei kilograme şi jumătate. S-a născut pe 25 decembrie, la ora 11.40 ca „un semn bun venit de la Dumnezeu", după cum spun părinţii.

„Am lucrat 10 ani în Italia şi am venit în ţară special ca să nasc aici. Vreau ca fetiţa mea să fie româncă. Nu ştim dacă rămânem definitiv aici, dar faptul că fetiţa s-a născut de Crăciun este un semn bun trimis de divinitate pentru că s-a născut chiar de ziua naşterii Domnului", ne-a spus Daniela Bârlă, mama fetiţei.

A vrut să se nască odată cu Isus

Şi Ştefania Cristina Ţîrlea s-a născut în ziua de Crăciun, iar părinţii au botezat-o după numele ambelor sărbători din această această perioadă: Crăciunul şi Sf. Ştefan.

Deşi ar fi urmat să se nască la jumătatea lunii ianuarie, Cristina a venit pe lume cu trei săptămâni mai devreme ca să vadă lumina zilei de Crăciun.

„Fetiţa mea s-a născut cu o greutate de trei kilograme şi 300 de grame. E măricică şi este minunea, care ni s-a întâmplat nouă de Crăciun. Este venită de la Dumnezeu pentru că ne-am chinuit şapte ani să avem acest copil. Am mai pierdut o sarcină, dar de Crăciun cel de Sus a făcut o minune", ne-a spus fericită şi Mariana Ţîrlea, o mămică ce şi-a petrecut Crăciunul în secţia Neonatologie a spitalului judeţean.

Minunea din Betleem şi în Vrancea

De Crăciun, nouă bebeluşi s-au născut în judeţul Vrancea. Cinci dintre bebeluşi sunt băieţi, iar patru, fetiţe.

Patru dintre aceştia s-au născut cu o greutate mai mică decât media normală, însă toţi sunt sănătoşi. Aproape fiecare copil a primit nume de sfânt pentru a marca naşterea domnului.

Numărul naşterilor a crescut în ultimii doi ani în Vrancea. La Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon", în 2009, au fost înregistrate nu mai puţin de 1.800 de naşteri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite