Fiscul şi-a găsit naşul. Angajaţii finanţelor din Vrancea, lăsaţi în frig pentru neplata facturii la gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii fiscului vrâncean au fost lăsaţi în frig
Angajaţii fiscului vrâncean au fost lăsaţi în frig

Compania Gaz de Suez a pus sigiliu ieri pe contorul de gaze spre centrala care încălzeşte clădirea administraţiei Finanţelor Vrancea. Situaţia a fost rezolvată după 24 de ore.

Compania de gaze Gaz de Suez nu glumeşte cu nimeni dacă nu-ţi plăteşti la timp facturile. Au simţit-o pe pielea lor angajaţii Administraţiei Finanţelor Vrancea, care s-au trezit ieri, în birouri, cu caloriferele reci, din cauză că cei responsabil în a plăti utilităţile au uitat să achite factura la timp.

Cum instituţia s-a reorganizat în cursul anului trecut, iar coordonarea se află la Direcţia Regională alaţi, responsabilii au fost indicaţi acolo.

Prin urmare, şefii de la Galaţi au luat astăzi problema în mână şi au reuşit în final să deblocheze drumul gazului către centrala termică a Finanţelor, astfel că în jurul orei prânzului căldura a revenit în birouri.

„A fost o factură neplătită în termen şi cum la început de an creditele se deschid mai târziu am ajuns în această situaţie. Astăzi însă s-a dat drumul la gaze”, ne-a declarat Eugen Ciorici, directorul Direcţiei Regionale a Finanţelor Galaţi.

Acesta nu ne-a precizat dacă s-a plătit şi taxa de rebranşare aferentă, aşa cum plătesc consumatorii casnici în caz de neplata facturii urmată de sistarea gazelor.

Mai puteţi citi:

Gaz de Suez a închis casieria de la Focşani

Eugen Ciorici va conduce Direcţia Regională de Finanţe Galaţi


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite