Finala programului „Fotbal şi Feminitate”, câştigată de selecţionata judeţului Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru performanta lor, cele 15 componente ale selecţionatei vrâncene au fost propuse de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru a fi premiate în cadrul Galei Sportului Vrâncean, care va avea loc în luna decembrie, la Sala Balada.

Cea mai mare performanţă din acest an a fotbalului feminin a fost produsă de selecţionata judeţului Vrancea, care a disputat recent finala programului „Fotbal şi Feminitate”.

Fetele au câştigat grupa din care au făcut parte, cu maximum de puncte, iar în finala desfăşurată la Odorheiul Secuiesc s-au impus după un meci câştigat la loviturile de departajare.

La Turneul Final desfăşurat la Odorheiul Secuiesc s-au calificat 8 echipe reprezentând judetele Alba, Arges, Bacău, Teleorman, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Vrancea.

"Pentru performanta lor, cele 15 componente ale selecţionatei vrâncene au fost propuse de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru a fi premiate în cadrul Galei Sportului Vrâncean, care va avea loc în luna decembrie, la Sala Balada.Proiectul FRF-UEFA ”Fotbal si feminitate”, implementat anul acesta şi de AJF Vrancea, a adus în primul rând satisfactia ca in judetul Vrancea s-au înscris peste 500 de fete, apoi a castigarii unui titlu national", se arată într-un comunicat de presă al AJF Vrancea..

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite