Femeile încing solarul în aşteptarea Anului Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu câţiva lei, focşănencele speră să arate de Revelion precum vedetele
Cu câţiva lei, focşănencele speră să arate de Revelion precum vedetele

Ca să fie cât mai atrăgătoare în noaptea de Revelion, femeile apelează la şedinţe de bronzare artificială. Bronzul se obţine prin expunerea la razele ultraviolete emise de lămpi speciale, măsurile de protejare a pielii fiind extreme de importante.

Focşănencele vor să arate perfect de sărbători, dar mai ales în ultima noapte a anului, de Revelion. Pe lângă ţinutele vestimentare cu care vor să rupă gura târgului, doamnele şi domnişoarele şi-au propus să etaleze şi o piele frumoasă.

Dacă nu au ajuns prin Dubai sau alte destinaţii turistice exotice, pentru a se desfăta la soare şi a căpăta bronz natural, femeile pot opta şi pentru varianta bronzului de iarnă la solar.

În salonul "Ada Solar" din Focşani vin zilnic cinci-şase persoane pentru a se pricopsi cu un bronz special, aici existând un aparat de ultimă generaţie care funcţionează pe lămpi şi nu este nociv pentru organism, după cum ne spune Mirela Epure, care se ocupă de relaţia cu clienţii.

"Clienţii ni i-am format singuri şi oamenii vin cu încredere la noi pentru că aparatura noastră este unicat în Focşani. Pe lângă dotările standard, oferă un sistem de ventilaţie care ajută la fixarea bronzului. Fiecare client este instruit înainte de folosirea aparatului şi în funcţie de ten şi de sensibilitatea pielii stabilim timpul optim de expunere", spune Mirela Epure.

Expunerea se face cu măsură

Specialista salonului ne precizează că pentru un ten sensibil, o şedinţă la solar nu trebuie să dureze mai mult de 3-4 minute, pentru ten normal maximum şapte minute, iar femeile cu ten creol pot zăbovi mai mult sub razele lămpilor de ultraviolete, chiar şi peste zece minute.

"Este recomandat ca şedinţele de bronzat la solar să se repete o dată pe săptămână, pentru menţinerea bronzului, dar nu mai devreme de 24 de ore. Putem apela şi la crème acceleratoare, situaţie în care, timp de trei ore după şedinţă, clienţii nu au voie să intre sub duş", mai spune Mirela Epure.

Cât priveşte latura medicală a acestui tip de expunere sub luminile cate te bronzează artificial, unii clienţi spun că au fost sfătuiţi chiar de doctori dermatologi să se trateze la solar.

"Medicul la care am mers mi-a indicat acest salon, pentru că în vară m-am expus prea mult la soare şi am rămas cu nişte pete care mă deranjează la estetică. Sper ca după două-trei şedinţe să-mi rezolv problema", ne-a declarat Irina Tătulescu, venită la solar să se intereseze de costurile pentru o astfel de şedinţă.

Potrivit reprezentanţilor "Ada Solar", un minut sub "soarele" artificial costă doi lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite